Liofilizuotos avietės

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Liofilizuotos (šaltyje džiovintos) avietės - nepakeičiamas sveikas užkandis tinkantis sportuojantiems, sveikos gyvensenos sekėjams, vegetarams, veganams, diabetikams, nėščiosioms ir visiems galvojantiems ką deda į savo burnas.

Speciali džiovinimo vakuume šalčiu technologija iš aviečių uogų pašalina tik vandenį ir išsaugo visas naudingąsias savybes: antioksidantus, mineralus ir vitaminus.

Liofilizuotas avietes ypač skanu valgyti vienas, jose nėra pridėtinio cukraus, jos yra visiškai natūralios. Džiovintos šaltyje avietės turi daug skaidulinių medžiagų, kurios labai naudingos mūsų organizmui, pagerina virškinimą, subalansuoja medžiagų apykaitą. Vienas mėgstamiausių derinių – liofilizuotos avietės su gervuogėmis patiektos su sausais pusryčiais, dribsniais ir košėmis. Turbo pusryčiai kiekvienam!

Liofilizuotų aviečių purumas ir traškumas suteiks ypatingą skonį bet kokiam patiekalui. Liofilizuotomis avietėmis gardinkite salotas, žaliuosius kokteilius-glotnučius, jogurtą, košes, desertus, gėrimus ir kitus patiekalus.

©Kopijuoti Draudžiama 2020 | www.avieciuuogos.lt